Muut palvelut

Valtakunnallisesti toimiva tavaralogistiikkamme palvelee pääsääntöisesti kaupan ja teollisuuden alan toimijoita.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tavarankuljetuspalvelut

Tavarankuljetuspalvelumme käsittää ns. kapellikuljetukset ei-lämpötilasäädellyissä tiloissa. Valtakunnallisesti toimiva tavaralogistiikkamme palvelee pääsääntöisesti kaupan ja teollisuuden alan toimijoita.

Laajan ja toimivan yhteistyöverkostomme avulla myös isot tavarakuljetukset hoituvat mallikkaasti asiakkaan aikataulun mukaan.

Kuljetusjärjestelyt hoituvat sähköisen tiedonhallintajärjestelmän avulla, jonka apuna kalustossa on käytössä GPS-seurantalaitteet.

Varastointipalvelut

Varastointipalvelumme tarjoavat tilan ja ajan säästöä mm. varastojen ylläpidon sekä henkilöstökulujen pienentyessä.

 Tehostamalla toimintojasi luot säästöä. Palvelumme tarjoavat tilan ja ajan säästöä mm. varastojen ylläpidon sekä henkilöstökulujen pienentyessä.Hoidamme varastointisi kokonaispalvelun avulla, joka sisältää myös keräily- ja yhdistämispalvelun. Tehokas kokonaispalvelu toimii sovelluksilla, jotka mahdollistavat varastonhallinnan sekä tilaus- ja toimituspyynnöt.

Palvelumme tarjoavat käyttöösi tehokkaat työkalut, joilla pystyt jatkuvasti seuraamaan varastojen tilannetta sekä tekemään tarvittaessa tilauksia toimituksista.

Lisäarvopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia elintarvikelogistiikka- ja muita / ei-lämpötilasäädeltyjä logistiikkapalveluita, jotka käsittävät koko logistiikkaketjun aina keräämisestä, paketoinnista, varastoinnista sekä kuljetuksista tilausten hallintaan ja laskutukseen.

Tarvittaessa voimme auttaa yrityksiä seuraavissa selvityksissä:

  • Ilmainen kuljetusanalyysi, jossa asiakkaan tarpeet kartoitetaan henkilökohtaisella käynnillä
  • Yrityksen logistiikkaselvitys
  • Reaaliaikaiset varastosaldot
  • Yksikköseuranta ja raportointi

Tiedonhallintaan tarjoamme työkalut, joita voidaan muokata jokaisen tarpeeseen sopiviksi. Tiedonhallintaan panostaminen on ollut toiminnassamme olennaisessa osassa ja tarjoammekin aina viimeisimpiä tekniikoita hyödyntäviä ratkaisuja, joissa tekniikka helpottaa toimintaa ja tekee siitä tehokkaampaa.

Analysoimme tarvittaessa, kuinka logistiikkakokonaisuus on parhainta järjestää ja minkälaiset toimintamallit sopivat asiakkaan tarpeisiin.